söndag 8 januari 2023

Årsplan 2023

Ja ny årsplan 2023 missade helt en för 2022 😁😐  

Januari Röja längst ner på tomten existerar fortfarande men får röja liggande löst skräp och krukor nu istället. Kallt och blött denna och kommande månader så gör det som går att göra. Titta till fastigheten titt som tätt. Så tidiga grödor inomhus och gör i ordning odlingsbäddarna för snabbare vårstart.

Februari Jaga gödsel och hö/halm samt dags att börja planera rabatter på plats. Se planer för separata ytor. Börja röja i stugan och under stugan. Gör fint. 

Mars Rensa under stugan då detta fortfarande inte har blivit gjort. Samt röj på vinden vid skorstenen. Beställ sotning. Så månad. Ställ ut vattensamlingskärl i slutet av månaden och sätt på växthusplasten och inred bäddar på inne i detta. Fortsätt göra fint.

April Eventuellt få del i grushög till min uppfartsväg, annars beställ själv(gärna grovt). Så mera och börja gräva. Förgro potatis. Tvätta och skrapa dörrar och kvarvarande fönster och vindskivor på boden, avsluta förra årets målning. Placera ut pallkragar och bygg odlingsramar. Bygg rabatter och odlingar, röj på vinden. Börja med grillhelger för vänner och familj.

Maj Ta med mamma ut för planering. Sov över med familjen. Fira Sambon😊💓

Juni Fira min dag med grillparty och pizza, midsommarstång

# Juli Semester

# Augusti

# September

# Oktober

# November

# December

Fortsättning följer....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar